Blanxart mliečna tabuľková čokoláda, 75g
Kód: BLANXART CLASSIC MLIECNAPodrobný popis
Tradícia a výroba čokolády BLANXART:
Bolo to v apríli 1954, keď sa majster čokolády Francesc Agrás vydal na dlhú cestu po najlepších cukrárňach a cukrovinkárňach v Európe. Jeho vášňou pre dokonalosť v remeselníckych cukrovinkách bolo tým “semienkom”, ktoré viedlo k založeniu jednej z najznámejších katalánskych tovární na čokoládu: Bombons Blanxart. Všetko to začalo v skromnej dielni v susedstve Les Corts (Barcelona) a splnením sna: pretvoriť tie najlepšie kakaové bôby z Ghany, Konga a Guayaquilu do čokolády.
BEAN to BAR čokoláda:
Dokonalosť ručnej čokolády. Bean to BAR je názov procesu, ktorý začína, keď majster čokolatier vyberie kakaové bôby a spracuje ich na čokoládové tyčinky alebo čokolády, ktoré si sám zabalí a predá. Ide o proces remeselnej výroby, ktorý si vyžaduje špeciálnu znalosť produktu, trpezlivosť, prioritu v kvalite a ochotu ponúknuť labužníkovi to najlepšie kakao. Blanxart je verný tomuto prístupu a spolieha sa na kakao jedného pôvodu pre vynikajúcu kvalitu čokolády.
Zloženie:
Cukor, kakaové maslo, kakao, mlieko. Obsah kakaovej sušiny minimálne 43%.
Hmotnosť balenia: 75g. Skladovanie: skladujte na suchom a tmavom mieste do 21°C.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 2500kj/601kcal |
Tuky | 43g |
z ktorých nasýtené mastné kyseliny | 27,5g |
Sacharidy | 46,1g |
z toho cukry | 39,3g |
Bielkoviny | 6,2g |
Vláknina | 2,7g |
Soľ | 1,5g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.075 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.