Blanxart Origins NICARAGUA 85%, odrodová tabuľková čokoláda, 75g
Kód: BLANXART NICARAGUA TABULKAPodrobný popis
Chuťový profil čokolády NICARAGUA 85% - kvetinové a citrusové tóny (pomaranč, citrón), ktoré harmonizujú s dochuťou orieškov.
Tradícia a výroba čokolády BLANXART:
Bolo to v apríli 1954, keď sa majster čokolády Francesc Agrás vydal na dlhú cestu po najlepších cukrárňach a cukrovinkárňach v Európe. Jeho vášňou pre dokonalosť v remeselníckych cukrovinkách bolo tým “semienkom”, ktoré viedlo k založeniu jednej z najznámejších katalánskych tovární na čokoládu: Bombons Blanxart. Všetko to začalo v skromnej dielni v susedstve Les Corts (Barcelona) a splnením sna: pretvoriť tie najlepšie kakaové bôby z Ghany, Konga a Guayaquilu do čokolády.
BEAN to BAR čokoláda:
Dokonalosť ručnej čokolády. Bean to BAR je názov procesu, ktorý začína, keď majster čokolatier vyberie kakaové bôby a spracuje ich na čokoládové tyčinky alebo čokolády, ktoré si sám zabalí a predá. Ide o proces remeselnej výroby, ktorý si vyžaduje špeciálnu znalosť produktu, trpezlivosť, prioritu v kvalite a ochotu ponúknuť labužníkovi to najlepšie kakao. Blanxart je verný tomuto prístupu a spolieha sa na kakao jedného pôvodu pre vynikajúcu kvalitu čokolády.
Zloženie:
Kakao, cukor, kakaové maslo. Obsah kakaovej sušiny minimálne 85%.
Hmotnosť balenia: 75g.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 2583kj/624kcal |
Tuky | 52,2g |
z ktorých nasýtené mastné kyseliny | 37,2g |
Sacharidy | 22,3g |
z toho cukry | 15,4g |
Bielkoviny | 10,8g |
Vláknina | 11,2g |
Soľ | 0,01g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.075 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.