Hario Mizudashi 600ml hnedá, kávovar na cold brew
Kód: 099941Podrobný popis
Objavte nový spôsob, ako si vychutnať osviežujúcu ľadovú kávu s Hario Mizudashi. Tento elegantný a praktický kávovar vám umožní pripraviť osviežujúcu cold brew kávu, ktorá vás očarí svojou bohatou chuťou a jemnou arómou. S objemom 600 ml je ideálny na prípravu až 8 šálok lahodnej kávy, čo je perfektné pre zdieľanie s priateľmi alebo rodinou.
- Jednoduchá príprava: hrubšie mletú kávu zalejete studenou vodou, nádobu umiestnite do chladničky a necháte lúhovať minimálne 12 hodín - ideálna je svetlejšie pražená káva, vďaka ktorej dosiahnete príjemnú ovocnú kávu
- Kvalitné materiály: karafa je vyrobená z odolného skla a plastu, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a jednoduchú údržbu aj vďaka praktickému umývateľnému filtru
- Elegantný dizajn: japonská elegancia Hario sa skvele hodí do každej kuchyne
Pripravte si svoju obľúbenú cold brew kávu jednoducho a rýchlo s Hario Mizudashi. Urobte si z prípravy kávy svoj každodenný rituál a užívajte si každý dúšok tejto vynikajúcej kávy.
O značke HARIO
Japonská značka HARIO bola založená v roku 1921 a venuje sa výrobe, dizajnu a predaju žiaruvzdorného skla. Je jediným výrobcom tohto druhu skla v Japonsku s vlastnou továrňou. Najprv sa venovali výrobe primárne laboratórneho skla. V roku 1948 prišlo k rozšíreniu portfólia o domáce potreby, počnúc produktami na prípravu kávy.
Názov HARIO pochádza z japonských slov pre sklo (hari) a kráľ (o) - v preklade “Kráľ skla”. Ambíciou firmy už od jej vzniku bolo stať sa svetovým výrobcom skla číslo 1.
S uvedením prvého kávového sifónu v roku 1948 sa firma preniesla do úžasného sveta kávy. V experimentovaní pokračovali a v roku 2005 priniesli na trh dripper V60, ktorý znamenal revolúciu v príprave filtrovanej kávy. Dripper využíva kužeľovitý tvar, špirálové rebrá a jeden veľký otvor v spodnej časti, ktorý dáva skvelú kontrolu nad prúdením vody a vzduchu. To umožňuje veľkú flexibilitu a kontrolu nad chuťou kávy, vďaka čomu je tento Dripper skvelým nástrojom na experimentovanie a získavanie toho najlepšieho z každého zrnka kávy. V60 dostal svoje pomenovanie na základe tvaru “V” a 60-stupňového uhla.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.